Skip to content Skip to footer

Aanmelden HWVH 2.023

Elke artiest stuurt maximaal 3 tracks op. Kies tracks uit die jouw skills het beste laten zien: jouw vetste flows, complexste rijmschema’s, hardste storytelling, kortom jouw beste verses. Laat jouw stijl horen en wees overtuigend!

Let op: je kan tracks sturen die je al eerder hebt uitgebracht, maar ook onuitgebrachte. Wij zullen deze niet delen. Het mag, maar je hoeft geen speciale track voor deze aanmelding te maken.

Mp3’s kan je uploaden via het vakje [tracks].
YouTube- of Spotify-links kan je sturen via het vakje [links].
Heb je nog geen opgenomen tracks van jezelf? Dan mag je ook een voice-recording of video maken, waarin je op een beat een verse spit. Deze kan je ook uploaden via [tracks].

De tracks hoeven niet perfect gemixt/gemasterd te zijn, maar je moet wel duidelijk verstaanbaar zijn. Let er dus op dat je een goede opname stuurt, anders mis je misschien de kans om te worden uitgekozen!

Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die speciaal voor dit project is samengesteld. Dit zijn mensen met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van muziek/hiphop en ook allemaal Haarlemmers!

    Het wapen van Haarlem 2.023

    Het wapen van Haarlem 2.023

    HWVH 2.023 © 2024. All Rights Reserved.

    Go To Top